Karriär

Lediga tjänster hos Vinga

Vi ser fram emot din ansökan.

Göteborg

Fixed Income & Equity Sales

Stockholm

Fixed Income & Equity Sales

Lär känna Vinga

Vi på Vinga tror på att framgång nås genom att vara snabbrörlig, anpassningsbar och leverera lösningar på dagens problem. Därför har vårt arbete resulterat i stark tillväxt och flera utmärkelser såsom DI gasell-priset, vilket årligen delas ut till Sveriges snabbast växande företag av tidningen Dagens Industri.

Dina idéer räknas. För oss är det viktigt att skapa en stimulerande och inspirerande arbetsmiljö där alla har chansen att utvecklas och bidra till vår gemensamma framgång. Vårt mål är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren i var och en av de branscher där vi är verksamma.

Vi skall växa, tillsammans.

Möt våra medarbetare

Emilie Åkerblom

Vilken karriärväg ledde hit? 
Jag pluggade på juristprogrammet i Göteborg och började sommarjobba samt jobba extra på bank. Jag fick sedan jobb på bank innan studierna avslutades och trivdes på en arbetsplats där juridiken inte utgör huvudverksamheten men ändå är väldigt viktig för bolagets verksamhet.

Johan Winterås

Vilken karriärväg ledde hit? 
Jag har bland annat arbetat som montör på ABB för att sedan rycka in i lumpen. Totalt blev det nästan två år i konungens tjänst, med värnplikt på Luftburna Jägarna i Karlsborg, K3, och sedan ett år som yrkesanställd militär. Därefter pluggade jag Nationalekonomi i Göteborg med inriktning finans.

Lars Johansson

Mitt i epicentrum
Lars Johansson är arbetande styrelseordförande för Vinga Securities och har arbetat i finansbranschen i över 30 år, varav ett flertal år inom Skandiakoncernen. Jag blir aldrig uttråkad. Ingen dag är den andra lik eftersom vår vardag påverkas av omvärldens och marknadens ständiga utveckling.

Kickstarta din karriär

Vi letar kontinuerligt efter engagerade studenter och trainees som är intresserade av den nordiska finansmarknaden. Vinga-gruppen erbjuder goda förutsättningar till personlig utveckling och en rad spännande karriärmöjligheter inom Fixed Income, Corporate Finance, Asset Management, Compliance och annat. För mer information eller frågor om våra student- och traineejobb, kontakta oss på: career@vingagroup.com