Fixed Income & Equity Sales – Stockholm

Medarbetare till Fixed Income & Equity Sales – Vinga Securities AB – Stockholm

Vinga Securities erbjuder investeringsrådgivning avseende flera tillgångsslag med tyngdpunkt på nordiska ränteplaceringar och aktiemarknadstransaktioner. Genom internationell räckvidd och placing power ger vi en omfattande investerargrupp åtkomst till den växande nordiska kapitalmarknaden. Med över 190 transaktioner i ryggen är Vinga marknadsledare inom nordiska företagsobligationer i segmentet 30-200 miljoner kronor.

Bygg en karriär inom finans

Nu utökar vi vårt team i Stockholm med medarbetare inom Fixed Income & Equity Sales. Vi söker resultatorienterade individer som motsvarar våra högt ställda krav, kan bidra till Vingas fortsatt goda utveckling och på ett naturligt sätt bli en del av vårt väl fungerande team.

Vi på Vinga ser de anställda som nyckeln till en framgångsrik organisation. Därmed erbjuder vi den bästa vägen in i finansbranschen med kontinuerlig utbildning, mycket konkurrenskraftig lön, högt tempo och möjlighet till att snabbt växa i framgångsrikt företag.

Vi söker dig som

Vi söker en resultatorienterad individ som motsvarar våra högt ställda krav, kan bidra till Vingas fortsatt goda utveckling och på ett naturligt sätt bli en del av vårt väl fungerande team.

•   Har relevant högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet

•   Är affärsinriktad, analytisk och initiativrik

•   Är målmedveten

•   Talar och skriver svenska och engelska flytande

•   Är en positiv lagspelare

•   Är en självständig och skicklig säljare

Arbetsuppgifter

Som en del av vårt team är din roll att aktivt marknadsföra företagsobligationer och aktiemarknadstransaktioner mot främst företag och institutioner. Kundkontakten sker både via telefon och möten på kontoret eller hos kunden. Vår verksamhet utgår från trevliga lokaler på Strandvägen i Stockholm.

Vinga ställer höga krav på professionalism, ansvarstagande och flexibilitet. Samtidigt erbjuder vi våra medarbetare ett givande arbete med mycket ansvar, stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

För att ansöka, sänd cv och personligt brev till:

Ämne: Medarbetare till Fixed Income & Equity Sales – Vinga Securities AB – Stockholm
E-mail:
sb@vingasec.se

För frågor gällande positionen, kontakta:

Sebastian Björkman, Team Leader/Partner
sb@vingasec.se
Tel. 0720-80 33 94